بخش هنری سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه گیلان
در این جشنواره آثار هنری در رشتههای خوشنویسی، نقاشی و طراحی، نماهنگ، عکس، فيلم کوتاه، پويانمايي، مالتی مدیا، طراحی پوستر، و تصویرگری آیات و قصص قرآنی به رقابت میپردازند و در هر رشته 5 اثر برگزیده خواهد شد. آثار باید تا 20 ارديبهشت ماه سال 96 به دبيرخانه جشنواره واقع در معاونت فرهنگی دانشگاه تحویل داده شود.
خوشنويسي: رقابت در شاخههاي مختلف خوشنويسي مانند نستعليق، ثلث و نسخ، و حول محور سوره قدر صورت میگیرد. اندازه اثر حداكثر 70*50 سانتي متر و داراي قاب باشد. آثار رسيده در شاخههاي مختلف، جداگانه ارزيابي و در هر شاخه يک اثر برتر معرفي خواهد شد (در مجموع تا 5 برگزیده).
نقاشي و طراحی: اين رشته پذيراي آثاري است كه در قالب نقاشي و طراحی بر محور سوره قدر توليد شوند. اندازه اثر حداقل 40*30 و حداكثر 70*100 باشد.
نماهنگ: در اين رشته آثار توليدي دانشجويان در زمينه نماهنگ (كليپ و وُله یا صوتي و تصويري) به رقابت ميپردازند و بر اساس معيارهايي همچون مضمون غني، تكنيك عالي، سوژه جذاب و موارد ديگر ارزيابي خواهند شد. محور توليدات سوره قدر است. زمان نماهنگ بايد حداقل 3 و حداكثر 5 دقيقه باشد.
عكس: مربوط به آثاری است كه با محوريت سوره قدر تولید شوند و شامل انواع تكنيكهاي عكاسي ميگردد. اندازه چاپ عكس بايد 30*40 سانتي متر باشد. تحویل فايل اصلي با فرمت JPG با رزولشن 300 الزامي است.
فيلم کوتاه، پويانمايي و مالتی مدیا: آثار توليدي بر اساس معيارهايي همچون مضمون غني، تكنيك عالي، سوژه جذاب و موارد ديگر ارزيابي خواهند شد. محور توليدات سوره قدر است. زمان آثار بايد حداقل 3 و حداكثر 5 دقيقه باشد.
طراحي پوستر: آثار ارائه شده بايد بر محور سوره قدر توليد شوند. اندازه اثر حدكثر بايد 70*50 سانتي متر به صورت پرينت شده باشد و همراه با CD حاوي فايل JPG و فايل اصلي با فورمت برنامه گرافيكي كه پوستر با آن طراحي شده است، تحویل شود.
تصویرگری آیات و قصص قرآنی: محور آثار داستان زندگاني حضرت موسي(ع) و پيامبر اكرم(ص) بر مبناي كتاب قصههاي قرآني تاليف آيت الله مكارم شيرازي به كوشش سيد حسين حسيني و آموزههاي مطرح شده در كتاب مثالهاي زيباي قرآني آيت الله مكارم شيرازي به كوشش ابولقاسم عليان نژادي است. اندازه اثر حداقل 40*30 و حداكثر 70*100 باشد.
نکات مهم:
- آثار هنري بايد فاقد شيشه و قاب ارزشمند باشد و براي سالم ماندن و مخدوش نشدن در طول جشنواره نکات احتیاطی صورت پذيرد.
- در هر رشته از هر دانشجو فقط یک اثر پذيرفته ميشود و درج نام، نام خانوادگي و نام دانشکده بر آثار الزامي است. همچنین آثار میتوانند به صورت گروهی تولید و با نمایندگی یک نفر از گروه به جشنواره ارائه شوند.
جوایز: در هر رشتهی هنری به 5 اثر برگزیده جوایز زیر اهدا میشود:
- نفر اول: مبلغ 5 میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر دوم: مبلغ 4 میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر سوم: مبلغ 3 میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر چهارم: مبلغ 2 میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر پنجم : مبلغ 1 میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره