
بخش هنری سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه گیلان
در این جشنواره آثار هنری در رشتههای خوشنویسی، نقاشی و طراحی، نماهنگ، عکس، فیلم کوتاه، پویانمایی، مالتی مدیا، طراحی پوستر، و تصویرگری آیات و قصص قرآنی به رقابت میپردازند و در هر رشته ۵ اثر برگزیده خواهد شد. آثار باید تا ۲۰ اردیبهشت ماه سال ۹۶ به دبیرخانه جشنواره واقع در معاونت فرهنگی دانشگاه تحویل داده شود.
خوشنویسی: رقابت در شاخههای مختلف خوشنویسی مانند نستعلیق، ثلث و نسخ، و حول محور سوره قدر صورت میگیرد. اندازه اثر حداکثر ۷۰*۵۰ سانتی متر و دارای قاب باشد. آثار رسیده در شاخههای مختلف، جداگانه ارزیابی و در هر شاخه یک اثر برتر معرفی خواهد شد (در مجموع تا ۵ برگزیده).
نقاشی و طراحی: این رشته پذیرای آثاری است که در قالب نقاشی و طراحی بر محور سوره قدر تولید شوند. اندازه اثر حداقل ۴۰*۳۰ و حداکثر ۷۰*۱۰۰ باشد.
نماهنگ: در این رشته آثار تولیدی دانشجویان در زمینه نماهنگ (کلیپ و وُله یا صوتی و تصویری) به رقابت میپردازند و بر اساس معیارهایی همچون مضمون غنی، تکنیک عالی، سوژه جذاب و موارد دیگر ارزیابی خواهند شد. محور تولیدات سوره قدراست. زمان نماهنگ باید حداقل ۳ و حداکثر ۵ دقیقه باشد.
عکس: مربوط به آثاری است که با محوریت سوره قدر تولید شوند و شامل انواع تکنیکهای عکاسی میگردد. اندازه چاپ عکس باید ۳۰*۴۰ سانتی متر باشد. تحویل فایل اصلی با فرمت JPG با رزولشن ۳۰۰ الزامی است.
فیلم کوتاه، پویانمایی و مالتی مدیا: آثار تولیدی بر اساس معیارهایی همچون مضمون غنی، تکنیک عالی، سوژه جذاب و موارد دیگر ارزیابی خواهند شد. محور تولیدات سوره قدر است. زمان آثار باید حداقل ۳ و حداکثر ۵ دقیقه باشد.
طراحی پوستر: آثار ارائه شده باید بر محور سوره قدر تولید شوند. اندازه اثر حدکثر باید ۷۰*۵۰ سانتی متر به صورت پرینت شده باشد و همراه با CD حاوی فایل JPG و فایل اصلی با فورمت برنامه گرافیکی که پوستر با آن طراحی شده است، تحویل شود.
تصویرگری آیات و قصص قرآنی: محور آثار داستان زندگانی حضرت موسی(ع) و پیامبر اکرم(ص) بر مبنای کتاب قصههای قرآنی تالیف آیت الله مکارم شیرازی به کوشش سید حسین حسینی و آموزههای مطرح شده در کتاب مثالهای زیبای قرآنی آیت الله مکارم شیرازی به کوشش ابولقاسم علیان نژادی است. اندازه اثر حداقل ۴۰*۳۰ و حداکثر ۷۰*۱۰۰ باشد.
نکات مهم:
- آثار هنری باید فاقد شیشه و قاب ارزشمند باشد و برای سالم ماندن و مخدوش نشدن در طول جشنواره نکات احتیاطی صورت پذیرد.
- در هر رشته از هر دانشجو فقط یک اثر پذیرفته میشود و درج نام، نام خانوادگی و نام دانشکده بر آثار الزامی است. همچنین آثار میتوانند به صورت گروهی تولید و با نمایندگی یک نفر از گروه به جشنواره ارائه شوند.
جوایز: در هر رشتهی هنری به ۵ اثر برگزیده جوایز زیر اهدا میشود:
- نفر اول: مبلغ ۵ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر دوم: مبلغ ۴ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر سوم: مبلغ ۳ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر چهارم: مبلغ ۲ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
- نفر پنجم : مبلغ ۱ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره