برگزاری همایش ملی پژوهش های نوین در معماری

12 02 2018
کد خبر : 4048311
تعداد بازدید : 25
دانشگاه گیلان برگزار می کند:

همایش ملی پژوهش های نوین در معماری

با رویکرد تعامل انسان و محیط زیست

زمان:9و10 اسفند96

مکان:دانشگاه گیلان ،تالار حکمت

  مهلت ارسال چکیده مقاله:96/11/05 مهلت ارسال اصل مقاله:96/11/25 اعلام نتایج داوری اصل مقاله:96/11/30

محورها:معماری و هنر،معماری منظر،معماری و شهرسازی،معماری و توسعه پایدار،تکنولوژی و معماری،آموزش در معماری،معماری و محیط زیست،معماری ایرانی اسلامی،حقوق و معماری ومباحث مرتبط،روانشناسی محیطی و مباحث مرتبط،ارگونومی در معماری و سایر مباحث ابتکاری و خلاقانه مرتبط با موضوعات پژوهشی در معماری

دبیرخانه همایش:رشت،خیابان سعدی،سه راه معلم،شرکت بوستان گستر گیل

Email:Hamayesh.boostan@gmail.com

سایت همایش معماری:

https://conf-arch.ir

پایگاه استنادی جهان اسلام:                                                   https://conf.isc.gov.ir شماره تماس:                                            33221354-09114551634-09112340929

خبر های مهم

ناشر الأصول

16 07 2023

جلسه مشترک همکاری‌های دوسویه دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور

بسمه تعالی جلسه مشترک همکاری‌های دوسویه دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور به‌صورت آنلاین با حضور آقای دکتر حسین عابددوست ریاست دانشکده هنر و معماری، خانم دکتر طیبه عزت‌اللهی‌نژاد ریاست پژوهشگاه میراث فرهنگی و دیگر همکاران ایشان و خانم دکتر نرگس ذاکر جعفری معاون پژوهشی دانشکده هنر و معماری و آقای دکتر مجتبی پوراحمدی مدیر گروه معماری برگزار گردید. در این نشست، ظرفیت‌های موجود و محورهای همکاری مشترک علمی و هنری پژوهشگاه میراث فرهنگی و دانشکده هنر و معماری در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت. برگزاری همایش‌های مشترک، نشست‌های مشترک تخصصی، کارگاه‌ها و سخنرانی‌های علمی، بازدیدهای علمی دانشجویان ازجمله فعالیت‌هایی است که در تفاهم‌نامه مشترک برنامه‌ریزی شده است.    

26 05 2023

موفقیت انجمن های علمی دانشجویی دانشکده هنر و معماری در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت با حضور دکتر زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمع کثیری از دبیران کل انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور، دبیران اتحادیه‌های علمی دانشجویی در روز سه‌شنبه دوم خرداد ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد که در این جشنواره انجمن های علمی دانشکده هنر و معماری موفق به کسب یک مقام برگزیده و یک مقام شایسته تقدیر به شرح زیر شدند. ضمن قدردانی و سپاس، شایان ذکر است که کمک ها و همیاری همه جانبه جناب آقای حمیدرضا یوسفی ماتک بانی این موفقیت ها بوده. انجمن علمی دانشجویی دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان رتبه برگزیده، بخش نشریه گروه هنر و معماری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت عنوان اثر: مجله شش سوی هنر انجمن علمی دانشجویی دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان رتبه شایسته تقدیر، بخش ویژه گروه هنر و معماری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت عنوان اثر : پویش مردمی آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد در استان گیلان کسب این موفقیت را به انجمن های علمی دانشکده هنر و معماری تبریک عرض می نماییم.

01 01 2023

اختتامیه اولین مسابقه دانشجویی دانشکده معماری و هنر با عنوان «طراحی سردر ورودی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان»

اختتامیه اولین مسابقه دانشجویی دانشکده معماری و هنر با عنوان «طراحی سردر ورودی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان» پنج دی ماه 1401 در محل تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد. این مسابقه به همت بنیاد خیریه مرحوم دکتر میرجعفر ابریشم چیان در دانشکده معماری و هنر برگزار گردید. برنامه ریزی و اجرای مسابقه توسط کمیته برگزاری متشکل از پنج تن از اعضای هیات علمی گروه معماری صورت گرفت و شرکت در مسابقه به دانشجویان رشته معماری دانشگاه گیلان اختصاص داشت. در این مراسم دکتر عابددوست ریاست دانشکده معماری و هنر به آثار مثبت اعتماد کردن و میدان دادن به جوانان هنرمند ایرانی اشاره نمودند و نمونه های شاخصی از این موضوع را برشمردند. در ادامه مراسم نماینده بنیاد ابریشم چیان آقای محمد قدیمی که هزینه های مالی مسابقه را بر عهده داشتند به ایراد سخنرانی پرداختند. همچنین، کمیته برگزاری مسابقه ضمن ابراز قدردانی از نیت خیر و اعتماد کارفرمای گرامی پروژه نسبت به دانشجویان معماری دانشگاه گیلان، آمادگی خود را برای برگزاری مسابقات معماری در سطح دانشگاه و فراتر از آن اعلام نمود. در این مراسم از برندگان اول تا سوم و همچنین تمامی شرکت کنندگان در مسابقه، تقدیر به عمل آمد و آثار دانشجویان برای بازدید عموم به نمایش گذاشته شد. شایان ذکر است طرح برگزیده، به عنوان سردر دانشکده ادبیات و علوم انسانی در محل ورودی این دانشکده اجرا خواهد شد.