سخنرانی پروفسور امیر حسین ذکرگو استاد تاریخ هنر و شرق شناس

در پی دعوت از هنرمند، پژوهشگر و نویسنده بنام در حوزه هنرهای شرق امیرحسین ذکرگو، در تاریخ 21 اردیبشت 97 در دانشگاه گیلان که به دعوت گروه نقاشی دانشکده هنر و معماری و همکاری امور بین الملل صورت پذیرفت جلسه سخنرانی با عنوان نمادهای آفرینش و زمان در هنرهای اساطیری شرق را با حضور و استقبال اساتید و دانشجویان دانشکده هنر و علوم انسانی برگزار کردند. در این جلسه دانشجویان پس از ایراد سخنران سوالات خود را در حیطه هنر و اساطیر شرق مطرح نمودند . حضور صمیمانه پرفسور ذکرگو و گفتگو با دانشجویان پس از اتمام سخنرانی نیز ادامه یافت .جلسه سخنرانی دوم نیز جداگانه با حضور اساتید دانشکده هنر و معماری و علوم انسانی در قالب دانش افزایی با عنوان روش تحقیق خلاق در هنرهای تجسمی نیز در عصر همان روز برگزار گردید. که ایشان در مورد نوشتن و تهیه کتاب و نحوه پذیرش مقالات در حوزه هنر و علوم انسانی توضیحات کاملی را ارایه نمودند که بسیار مورد توجه اساتید محترم قرار گرفت .

شایان ذکراست پرفسور ذکر گو در رزومه خود بیش از 100 عنوان  مقاله،  و 15 جلد کتاب به زبان­های فارسی، انگلیسی و اردو در نشریات علمی، خارجی و داخلی منتشر و یا در محافل علمی بین­المللی و ملی ارائه گشته است. همچنین آثار نقاشی، عکاسی و خوشنویسی این هنرمند در بیش از 70 نمایشگاه فردی و جمعی، ملی و بین­المللی در کشورهای ایران، هند، پاکستان، آمریکا، انگلیس، سویس، چکسلواکی، مالزی و سنگاپور  به نمایش گذاشته­اند. پروفسور ذکرگو هم اکنون در دانشگاه های مالزی، استرالیا، و ایران به پژوهش و تدریس اشتغال دارد.