برگزاری کارگاه آموزشی ساز سنتور توسط استاد روزبه رحیمی

باهمت انجمن علمی موسیقی ،کارگاه آموزشی ساز سنتور توسط استاد روزبه رحیمی،کارشناس ارشد نوازندگی ساز ایرانی در ساعت 14 روز یکشنبه مورخ 7 خرداد 96 در گروه موسیقی دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان برگزار شد.در این برنامه بیش از 20نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان  که به صورت تخصصی به فعالیت موسیقی می پردازند،حضور داشتند.استاد رحیمی در طول 4 ساعت نظریات خود را در مورد مبانی اصلی نوازندگی ساز سنتور شامل وضعیت صحیح بدن در هنگام نوازندگی،چگونگی نواختن صحیح مضراب،و ....را به صورت جمعی و انفرادی به حاضرین آموزش دادند و به علت بیان شیوا مدت زمان طولانی جلسه باعث خستگی نشد. از دیگر مباحث مطرح شده  در این جلسه می توان به نحوه ی صحیح کوک کردن ساز سنتور، طریقه صدادهی بهتر این ساز و ویژگی های  ذاتی ساز ایرانی و تفاوت و امتیاز آن نسبت به موسیقی کلاسیک اشاره کرد.