برگزاری جشن روز هنر جهان در دانشکده هنر و معماری

«روز هنر جهان» یا «روز جهانی هنر» در سال 2010 توسط (International Association of Art) یا انجمن بین­المللی هنر با همکاری (UNESCO) یا سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد، به مناسبت زادروز لئوناردو داوینچی نامگذاری شد. این شخصیت برجسته­ی عهد رنسانس، چهره­ای جهانی در حیطه­ی هنر و خلاقیت هنری است و دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، برای اولین بار زادروز او را به عنوان «روز هنر جهان» یا «روز جهانی هنر» در تاریخ 27 فروردین 96 جشن گرفت و فضای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد. هنر در دنیای امروز با جلوه­های رنگارنگ خود تاثیرگذارترین گفتمان برای پیشبرد صلح به عنوان شناخته­شده­ترین ارزش بشری است و هنرمندان و هنردوستان ایرانی با تعهد هنری در سایه­ی فرهنگ غنی باستانی و فرهنگ متعالی اسلامی خود، با هنر ایرانی پیام صلح را به بشریت هدیه داده­اند. این روز بر تمامی هنرمندان و هنردوستان ایرانی مبارک.