برگزاری انتخابات انجمن های علمی دانشکده هنر و معماری

انتخابات انجمن­های علمی دانشکده هنر و معماری شامل شهرسازی، گرافیک، معماری، موسیقی، و نقاشی با نظارت نمایندگی فرهنگی و اجتماعی دانشکده، کمک اجرایی مدیریت امور اداری دانشکده، و همکاری تعدادی از دانشجویان از جمله دبیر کل سابق انجمن­های علمی دانشکده، آقای فرخ، به تاریخ 24 اردیبهشت 96 در محل دانشکده هنر و معماری برگزار شد. شروع انتخابات ساعت 8 صبح بود و تا ساعت 5 عصر ادامه یافت. صندوق اخذ رای در ورودی اصلی دانشکده قرار داشت و دانشجویان رشته­های مختلف کاملا از محل استقرار آن آگاه بودند و مشارکت خوبی در رای­گیری داشتند. در طول برگزاری انتخابات آقای فلاحتی از کارکنان محترم و آقای تسلیمی، مدیر محترم امور اداری دانشکده بر روند رای­گیری نظارت داشتند، همچنین مدیر محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای دکتر یعقوبی و دبیر کل انجمن­های علمی دانشگاه، آقای انگشتری از چگونگی برگزاری انتخابات بازدید کردند.

پس از پایان اخذ رای، صندوق در ساعت 5 عصر به محل نمایندگی فرهنگی و اجتماعی دانشکده در طبقه سوم انتقال یافت و با حضور سرپرست محترم دانشکده، آقای دکتر کریمی آذری و سرپرست محترم معاونت آموزشی دانشکده، خانم دکتر آروند بازگشایی شد. آرای ماخوذه با حضور تعدادی از دانشجویان و با نظارت نماینده فرهنگی و اجتماعی دانشکده، آقای حبیب دوست شمارش شد. نمایندگی فرهنگی و اجتماعی دانشکده هنر و معماری حضور دانشجویان عزیز در عرصه انتخابات انجمن­های علمی به عنوان پیشران علم در فضای دانشجویی را به تمامی آنها و همکاران محترم دانشکده تبریک عرض می­نماید.