بازدیدپرفسور گارنیک آساطوریان به همراه دو نفر از اساتید دانشگاه ارمنستان از دانشکده معماری و هنر

پرفسور  گارنیک آساطوریان قائم مقام دانشکده شرق شناسی دانشگاه ارمنستان به همراه دو نفر از اساتید دانشگاه روسی ارمنی اسلاونیک ارمنستان به نامهای     دکتر خاچیک گئورگیان و دکتر واهه بوهاجیان روز دوشنبه  9 اسفند 95 بازدیدی از قسمت های مختلف دانشکده هنر و معماری به عمل آوردند. در این دیدار دکتر کریمی آذری رئیس دانشکده  درمورد توانمندی ها و پتانسیل دانشکده توضیحاتی دادند ،سپس دانشجویان موسیقی قطعاتی در موسیقی ایرانی اجرا کردند.این دیدار در جهت یافتن  زمینه های مشترک در جهت ارتباط علمی بین دو دانشگاه صورت پذیرفت.